ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

کاهش ۴ درصدی نرخ بیکاری در استان تهران

استاندار تهران گفت: بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور طبق گزارش مرکز آمار در تابستان سال ۹۹ را در تهران شاهد بودیم که این کاهش به میزان ۴ درصد است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۱۰

انوشیروان محسنی بندپی ظهر پنجشنبه ۲۴ مهرماه در نشست بررسی مشکلات شهرستان قرچک که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، فرماندار قرچک، نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی و شماری از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: قرچک با همه مشکلات دارای شهرک صنعتی پویا است و راهبرد دولت در شهرستان قرچک حفظ پویایی و ایجاد اشتغال در این شهرک می‌باشد.

محسنی بندپی افزود: در شهرستان قرچک با محدودیت زمین و آب مواجه هستیم و برای رفع مشکل آب این شهرستان با وزیر نیرو مکاتبه می‌کنیم تا این مشکل از آب سد ماملو برطرف شود.

وی با بیان اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران مکلف شد تا تخصیص ۱۰۰ هکتار زمین در شهرک صنعتی قرچک به صنایع غذایی کم آب بر صورت دهد گفت: در خصوص طرح توسعه بیمارستان قرچک فعلاً طرحی در دستور کار نداریم اما می‌توان این بیمارستان را تجهیز کرد و بخش سی تی اسکن را راه اندازی کنیم.

وی گفت: دهکده سفال در ۱۱ هکتار شهرک صنعتی قرچک احداث می‌شود و در خصوص اراضی موات در این شهرستان قرار شد این اراضی به قیمت منطقه در اختیار مردم قرار گیرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار